Sâmbătă, 3 octombrie 2020: Alte 50 de persoane s-au infectat cu COVID 19 în județul Dâmbovița

0
85

Numărul dâmbovițenilor infectați cu noul tip de coronavirus a crescut din nou sâmbătă, 3 octombrie, cu încă 50 de persoane, punând la grea încercare unitățile sanitare din județ!

Astăzi (n.n. sâmbătă, 3 octombrie), conform DSP Dâmbovița:

  • Persoane confirmate cu COVID-19: 4.160 (50 persoane astăzi)
  • Persoane vindecate, în total: 3.542
  • Persoane decedate de la debutul pandemiei: 151 (ultimul deces-femeie, 63ani)
  • Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 522
  • Persoane aflate în izolare la domiciliu: 299

În ultimele 24 de ore, reprezentanții  ISU “Basarab l” Dâmbovița au efectuat  2 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești și 2 misiuni de decontaminare. De asemenea, cei ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au efectuat 29 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești și 6 misiuni privind trasportul/recoltarea de probe biologice.

Forţele de ordine  din  MAI vor desfășura permanent activităţi de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritatea acestor instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

Solicităm cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități și de specialiști,  pentru a proteja sănătatea tuturor.

Respectați regulile de distanțare fizică! Limitați întâlnirile cu mai multe persoane! Evitați zonele aglomerate! Respectați cu strictețe regulile de igienă personală!

 

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here