Distribuie articolul

Au fost continuate, sub autoritatea Instituției Prefectului-județul Dâmbovița, acţiunile de verificare, de către polițiști, jandarmi și polițiști locali, a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2.

Astăzi, conform DSP Dâmbovița:

  • Persoane confirmate cu COVID-19: 3.743 (22 persoane astăzi)
  • Persoane vindecate, în total: 3.196
  • Persoane decedate de la debutul pandemiei: 144
  • Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 579
  • Persoane aflate în izolare la domiciliu : 258

În cursul zilei de astăzi au fost aprobate 2 hotărâri ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, respectiv Hotârărea nr. 27/22 septembrie a.c privind menținerea restricțiilor/restricționarea unor activități desfășurate de agenții economici pe raza unităților administrativ-teritoriale din județul Dâmbovița și Hotărârea nr. 28/22 septembrie a.c privind aprobarea scenariilor de funcționare pentru unele unități de învățământ din județul Dâmbovița. Hotărârile pot fi consultate pe site-ul Instituției Prefectului-județul Dâmbovița, secțiunea Activități – Situații de urgență.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

 


Distribuie articolul